Korisničko ime Lozinka Prijava
Dobrodošli!
Ako niste član ekskluzivnog RMCO kluba, na pravom ste mestu!

Ovde ćemo Vas informisati o svim prednostima na koje imate pravo ako ste naš stalni klient. RMCO Klub je klub stalnih igrača u RMCO kladionicama ili redovnim posetiocima www.rmco.rs koji uvek dobijaju posebne privilegije.

Kako da postanem član RMCO Kluba?
U RMCO Klubu može da se učlani svaki građanin Republike Srbije koji je napunio 18 godina. Svaki član ovog kluba mora da ima člansku klub karticu izdatu od strane RMCO. Da biste to uradili, svaki kandidat treba da uradi sledeće:
  1. Da pristupi internet strani www.rmco.rs
  2. Da se registruje kao korisnik (link: registruj se), sa popunjavanjem tačnih podatka u formularu.
  3. Da poseti najbližu RMCO kladionicu (sa ličnom kartom/pasošem zbog uvida), da potraži štampanu formu fomulara za klub karticu popunjen preko interneta, i isti da potpiše.
  4. Takođe, na uplatnom mesto prima zahtev pristup u članstvo, koji treba da popuni i potpiše.

 

Igrač je dužan potpisivanjem sporazuma da dostavi dokaz o identitetu,koji će biti uporedjen sa podatcima iz interneta (važeća lična karta ili pasoš). Ako su podaci netačni igraču neće biti izdata RMCO kartica. Svaki igrač može imati samo jednu RMCO karticu. Popunjavanjem formularu i pristupnice, igrač prihvata i priznaje pravila za klađenje, način rada sa klupskom karticom, kao i prava i obaveze koje proizlaze iz njih. Nakon ovih koraka, u roku od 20 dana, na istom uplatnom mestu gde je podnešen formular, može da podigne klub karticu.

Što dobijam sa članstvom u RMCO klubu?
Kao registrovan član:

  • Možete da kreirate, rezervišete i uplatite tikete preko interneta ili uz pomoć vaše članske klub kartice, na jednostavan način možete da uplatite na najbližem uplatno isplatnom mestu.
  • U svakom trenutku možete da pratite stanje vaših tiketa preko interneta,gde god da ste (tiketi se moraju uplatiti podnošenjem RMCO kartice na samom uplatnom mestu ili preko vašeg Ibet naloga na www.rmco.rs)
  • Vaši tiketi uplaćeni sa RMCO klub karticom učestvuju u akciji RMCO Cash back
  • Dobijate ekskluzivno pravo da učestvujete u akcijama koje slede
  • Dobijete poklon vaučer za uplatu i zahvalnost za lojalnost

Kako se uplaćuje klupskom karticom?
Veoma jednostavno! Na uplatno-isplatnom mestu, uz uplatu tiketa, pokažete vašu klupsku karticu blagajniku. On će preuzeti ili upisati najnovije podatke u čip-kartici, time će svaka transakcija ili promena biti evidentirana (NAPOMENA: ne radi se o nikakvoj novčanoj transanciji, u pitanju su podaci uplatnih tiketa). Kanije na internet strani treba samo da se prijavite na vaš korisnički račun. I nakon toga pojaviće se iste transakcije, sve promene i svi tiketi koje će te imati na uvid sve vreme.


Informacije: 060/5796666 (pon-sub 9-16 časova)

Budite i Vi član našeg kluba! Budite privilegovani sa RMCO KLUB karticom!


 

Vaš,
RMCO Tim